Prijzen textiel-transfers

Wij leveren DTF prints op 2 manieren: 1- Op A3 vellen 2- op rol (28,5 cm breed) Designs dienen aangeleverd worden als PNG (transparante achtergrond) Alles wat zichtbaar is in het bestand zal ook geprint worden. Hulp nodig met jouw bestanden? Vraag een gratis offerte aan.

Online bestellen

Bestel jouw textiel-transfers direct online in onze webshop. De kortingen worden automatisch berekend in het winkelmandje. Je kan onze transfers op A3 of per meter bestellen vanaf 1 stuk. GRATIS VERZENDING vanaf €30.

  • DTF Print A3

    Vanaf 8,50 Incl. BTW
    Opties kiezen
  • DTF Print per Meter

    Vanaf 16,00 Incl. BTW
    Opties kiezen

DTF textiel-transfers

kleurentransfers in hoge kwaliteit vanaf één stuk!

Vanaf nu is het ook mogelijk om textieltransfers te bestellen bij ons! Met onze nieuwe DTF printer (Direct to film) kunnen wij prachtige transfers printen vanaf één stuk. (A3) Onze transfers zijn beter dekkend en de kleuren zijn briljanter. Dat komt doordat de printkoppen zijn aangepast voor DTF printen. 

Bij DTF printen wij full color direct op transparante film, daarna brengen wij de lijmlaag (poeder) aan op de print en gaat deze door een droger. Als de print door de droger is geweest is deze direct klaar om te bedrukken. De print is zeer helder van kleur, gemakkelijk aan te brengen en voelt dun aan op de textiel.

Toepassing

Onze DTF transfers kunnen op verschillende soorten textiel toegepast worden (katoen, polyester en mengelingen) Temperatuur: 160 graden – 15 seconden, cold peel, en daarna 5 sec napersen. Alles op op 3,5-4,1 bar. Daarna is de textiel klaar. De wasnaarheid van de prints is getest op 60 graden en in de droger. na 50 keer wassen is er nog geen vervaging zichtbaar.

-Geen “cracking”
-Levendige kleuren
-Geen verkleuring
-Zacht gevoel

Aanleveren bestanden

Onze DTF transfers worden altijd in full-dolor geprint. Dit wilt zeggen dat je zoveel kleuren kunt gebruiken als je wilt ZONDER MEERPRIJS! Ook maken wij gebruik van WITTE INKT. Hierdoor kunnen wij ook design/bestanden in het wit printen. Lever jouw bestanden aan volgens de gekozen optie (A3= 28,5x42cm of per meter= 28,5x100cm) Als PNG met een TRANSPARANTE ACHTERGROND. Alles wat te zien is in het bestand zal ook geprint worden. Snijtekens en snijlijnen zijn dan ook niet nodig. hulp nodig met de opmaak van jouw bestanden? info@arttra-design.be

Realisaties van andere klanten

Deze klanten gingen jou al voor en bestelde textiel met dtf-transfers of transfers voor eigen gebruik.

Aplicatie & wasinstructies

Om ervoor te zorgen dat de transfers goed blijven zitten en lang mee gaan raden wij de volgende instructies aan. Deze zullen ook als flyer meegeleverd worden bij de bestelling.

Garantie textieltransfers. Bij het ontvangen van de transfers raden wij aan deze goed te controleren of alles in orde is. Wij kunnen geen garantie bieden op reeds bedrukte kleding of artikelen. Enkel op de ontvangen transfers zelfs. Als er iets niet goed is, vragen wij hiervan foto’s te maken en ons een mail te sturen met daarin de klachten en bijhorende foto’s binnen 4 dagen na ontvangst van de transfers.

★★★★★

Veilig, online bestellen. Eén van onze vele garanties!

Webwinkel Keurmerk

*Levertijd is afhankelijk van de gekozen verzendmethode en de actuele productietijd. Levertijd gaat in na ontvangst van de order en de betaling.