Wij leveren DTF-transfers aan textieldrukkerijen, resellers, reclamebureaus, etc…  Onze DTF transfers zijn super helder van kleur, scherp van kwaliteit en bieden een goede wasbaarheid! Ontdek onze scherpe tarieven voor resellers en bestel direct online!

Doordat wij als één van de eerste een DTF-printer ter beschikking hadden, hebben wij verschillende testen uit kunnen voeren. Verschillende films, lijmen en inkten zijn getest en hierdoor zijn wij tot een combinatie gekomen die een fantastische kwaliteit bieden! Zeer scherpe prints, heldere kleuren en een zeer goede wasbaarheid zijn het resultaat van maanden lang proberen, testen en verfijnen. Bespaar jezelf tijd en frustratie met pulken van folies en bestel jouw unieke DTF-transfers vanaf één stuk!

 • DTF Print A3

  Vanaf 7,95 Incl. BTW
  Opties kiezen
 • DTF Print per vel

  Vanaf 14,95 Incl. BTW
  Opties kiezen
 • DTF Sample Pakket

  0,00 Incl. BTW
  Toevoegen aan winkelwagen

Bestel jouw textiel-transfers los vanaf één stuk in onze webshop. GRATIS VERZENDING vanaf €100.

 • DTF Print A4

  Vanaf 5,50 Incl. BTW
  Opties kiezen
 • DTF Print LOS – 10x10cm

  Vanaf 2,00 Incl. BTW
  Opties kiezen
 • DTF Print LOS – 15x15cm

  Vanaf 2,50 Incl. BTW
  Opties kiezen
 • DTF Print LOS – 27x27cm

  Vanaf 5,50 Incl. BTW
  Opties kiezen
 • DTF Print LOS – 27x10cm

  Vanaf 3,50 Incl. BTW
  Opties kiezen
 • DTF Print LOS – 27x20cm

  Vanaf 4,50 Incl. BTW
  Opties kiezen

DTF textiel-transfers

kleurentransfers in hoge kwaliteit vanaf één stuk!

Vanaf nu is het ook mogelijk om textieltransfers te bestellen bij ons! Met onze nieuwe DTF printer (Direct to film) kunnen wij prachtige transfers printen vanaf één stuk. (A3) Onze transfers zijn beter dekkend en de kleuren zijn briljanter. Dat komt doordat de printkoppen zijn aangepast voor DTF printen. 

Bij DTF printen wij full color direct op transparante film, daarna brengen wij de lijmlaag (poeder) aan op de print en gaat deze door een droger. Als de print door de droger is geweest is deze direct klaar om te bedrukken. De print is zeer helder van kleur, gemakkelijk aan te brengen en voelt dun aan op de textiel.

Toepassing

Onze DTF transfers kunnen op verschillende soorten textiel toegepast worden (katoen, polyester en mengelingen)

Bij normaal textiel (katoen of mengelingen) adviseren wij een temperatuur van 160 graden – drukken op 15 seconden, dit kan warm of koud gepeeld worden, maar wij adviseren koud voor een maximale hechting. Daarna 5 sec napersen. Alles op op 3,5-4,1 bar. Daarna is de textiel klaar. 

Voor sublimatie gekeurd textiel: softshell, sportshirts adviseren wij een temperatuur van 120 graden op 10 seconden. 5 seconden napersen. Je hebt dde optie deze transfers te bestellen met een 10% extra witdekking voor betere dekking.

De wasnaarheid van de prints is getest op 60 graden en in de droger. na 50 keer wassen is er nog geen vervaging zichtbaar.

Wij adviseren dit op 30 graden te wassen en niet in de droger te doen voor een optimale levensduur.

Aanleveren bestanden

Onze DTF transfers worden altijd in full-dolor geprint. Dit wilt zeggen dat je zoveel kleuren kunt gebruiken als je wilt ZONDER MEERPRIJS! Ook maken wij gebruik van WITTE INKT. Hierdoor kunnen wij ook design/bestanden in het wit printen. Lever jouw bestanden aan volgens de gekozen optie (A3= 27,7x42cm of per meter= 27,7x90cm) Als PNG met een TRANSPARANTE ACHTERGROND. Alles wat te zien is in het bestand zal ook geprint worden. Snijtekens en snijlijnen zijn dan ook niet nodig. Bestanden opmaken in RGB en NIET SPIEGELEN!  hulp nodig met de opmaak van jouw bestanden? info@arttra-design.be

 

Als je meerdere A3 vellen besteld worden deze op rol geprint en per vellen van (ongeveer) 1 meter verstuurd. Je kan jouw transfers gemakkelijk uitknippen.

 

De transfers worden geleverd met een “color-bar” aan de zijkant van het vel. Dit dient om ervoor te zorgen dat de kleuren altijd open blijven voor een mooi resultaat. Je hoeft hier GEEN rekening mee te houden met het opmaken van de bestanden, en kunt deze bij het knippen van de vellen gewoon afknippen en verwijderen.

 

LET OP: Als je jouw bestanden niet aanlevert in de aangegeven specificaties kunnen wij deze NIET drukken. Als je jouw bestanden los aanlevert en wij de schikking moeten maken is er een toeslag van € 3,5/vel incl. btw

Realisaties van andere klanten

Deze klanten gingen jou al voor en bestelde textiel met dtf-transfers of transfers voor eigen gebruik.

Aplicatie & wasinstructies

Om ervoor te zorgen dat de transfers goed blijven zitten en lang mee gaan raden wij de volgende instructies aan. Deze zullen ook als flyer meegeleverd worden bij de bestelling.

Garantie textieltransfers. Bij het ontvangen van de transfers raden wij aan deze goed te controleren of alles in orde is. Wij kunnen geen garantie bieden op reeds bedrukte kleding of artikelen. Enkel op de ontvangen transfers zelfs. Als er iets niet goed is, vragen wij hiervan foto’s te maken en ons een mail te sturen met daarin de klachten en bijhorende foto’s binnen 4 dagen na ontvangst van de transfers.

★★★★★

Veilig, online bestellen. Eén van onze vele garanties!

Webwinkel Keurmerk

*Levertijd is afhankelijk van de gekozen verzendmethode en de actuele productietijd. Levertijd gaat in na ontvangst van de order en de betaling.