Wij leveren DTF-transfers aan textieldrukkerijen, resellers, reclamebureaus, etc…  Onze DTF transfers zijn super helder van kleur, scherp van kwaliteit en bieden een goede wasbaarheid! Ontdek onze scherpe tarieven voor resellers en bestel direct online!

Doordat wij als één van de eerste een DTF-printer ter beschikking hadden, hebben wij verschillende testen uit kunnen voeren. Verschillende films, lijmen en inkten zijn getest en hierdoor zijn wij tot een combinatie gekomen die een fantastische kwaliteit bieden! Zeer scherpe prints, heldere kleuren en een zeer goede wasbaarheid zijn het resultaat van maanden lang proberen, testen en verfijnen. Bespaar jezelf tijd en frustratie met pulken van folies en bestel jouw unieke DTF-transfers vanaf één stuk!

 • DTF Print A3

  Vanaf 7,95 Incl. BTW
  Opties kiezen
 • DTF Print per vel

  Vanaf 14,95 Incl. BTW
  Opties kiezen
 • DTF Sample Pakket

  0,00 Incl. BTW
  Toevoegen aan winkelwagen

Bestel jouw textiel-transfers los vanaf één stuk in onze webshop. GRATIS VERZENDING vanaf €100.

 • DTF Print A4

  Vanaf 5,50 Incl. BTW
  Opties kiezen
 • DTF Print LOS – 10x10cm

  Vanaf 2,00 Incl. BTW
  Opties kiezen
 • DTF Print LOS – 15x15cm

  Vanaf 2,50 Incl. BTW
  Opties kiezen
 • DTF Print LOS – 27x27cm

  Vanaf 5,50 Incl. BTW
  Opties kiezen
 • DTF Print LOS – 27x10cm

  Vanaf 3,50 Incl. BTW
  Opties kiezen
 • DTF Print LOS – 27x20cm

  Vanaf 4,50 Incl. BTW
  Opties kiezen

DTF textiel-transfers

kleurentransfers in hoge kwaliteit vanaf één stuk!

Vanaf nu is het ook mogelijk om textieltransfers te bestellen bij ons! Met onze nieuwe DTF printer (Direct to film) kunnen wij prachtige transfers printen vanaf één stuk. (A3) Onze transfers zijn beter dekkend en de kleuren zijn briljanter. Dat komt doordat de printkoppen zijn aangepast voor DTF printen. 

Bij DTF printen wij full color direct op transparante film, daarna brengen wij de lijmlaag (poeder) aan op de print en gaat deze door een droger. Als de print door de droger is geweest is deze direct klaar om te bedrukken. De print is zeer helder van kleur, gemakkelijk aan te brengen en voelt dun aan op de textiel.

Toepassing

Onze DTF transfers kunnen op verschillende soorten textiel toegepast worden (katoen, polyester en mengelingen) Temperatuur: 160 graden – 15 seconden, cold peel, en daarna 5 sec napersen. Alles op op 3,5-4,1 bar. Daarna is de textiel klaar. De wasnaarheid van de prints is getest op 60 graden en in de droger. na 50 keer wassen is er nog geen vervaging zichtbaar.

Aanleveren bestanden

Om jouw bestanden juist aan te leveren adviseren wij de volgende specificaties:

 • Aanleveren in de aangegeven formaten
 • Aanleveren als PNG (transparante achtergrond)
 • NIET spiegelen
 • Alles wat zichtbaar is zal gedrukt worden (ook wit)
 • Exporteren (opslaan) in 300 DPI
 • Opmaken in CMYK (geen RGB!!)
 • Geen snijlijnen of snijtekens gebruiken
 • Gebruikte teksten en lijnen moeten minimaal 3pt dikte hebben, anders vervallen deze en kan het zijn dat dit niet goed geprint gaat worden

Onze DTF transfers worden altijd in full-dolor geprint. Dit wilt zeggen dat je zoveel kleuren kunt gebruiken als je wilt ZONDER MEERPRIJS! Ook maken wij gebruik van WITTE INKT. Hierdoor kunnen wij ook design/bestanden in het wit printen. Lever jouw bestanden aan volgens de gekozen optie (A3= 27,7x42cm of per meter= 27,7x90cm) Als PNG met een TRANSPARANTE ACHTERGROND. Alles wat te zien is in het bestand zal ook geprint worden. Snijtekens en snijlijnen zijn dan ook niet nodig. Bestanden opmaken in CMYK (Geen RGB!!) en NIET SPIEGELEN!  hulp nodig met de opmaak van jouw bestanden? info@arttra-design.be

Als je meerdere A3 vellen besteld worden deze op rol geprint en per vellen van (ongeveer) 1 meter verstuurd. Je kan jouw transfers gemakkelijk uitknippen.

LET OP: Als je jouw bestanden niet aanlevert in de aangegeven specificaties kunnen wij deze NIET drukken. Als je jouw bestanden los aanlevert en wij de schikking moeten maken is er een toeslag van € 3/vel incl. btw

Realisaties van andere klanten

Deze klanten gingen jou al voor en bestelde textiel met dtf-transfers of transfers voor eigen gebruik.

Aplicatie & wasinstructies

Om ervoor te zorgen dat de transfers goed blijven zitten en lang mee gaan raden wij de volgende instructies aan. Deze zullen ook als flyer meegeleverd worden bij de bestelling.

Garantie textieltransfers. Bij het ontvangen van de transfers raden wij aan deze goed te controleren of alles in orde is. Wij kunnen geen garantie bieden op reeds bedrukte kleding of artikelen. Enkel op de ontvangen transfers zelfs. Als er iets niet goed is, vragen wij hiervan foto’s te maken en ons een mail te sturen met daarin de klachten en bijhorende foto’s binnen 4 dagen na ontvangst van de transfers.

★★★★★

Veilig, online bestellen. Eén van onze vele garanties!

Webwinkel Keurmerk

*Levertijd is afhankelijk van de gekozen verzendmethode en de actuele productietijd. Levertijd gaat in na ontvangst van de order en de betaling.