All-In Deals

NIEUW! Exclusief bij Arttra-Design:

Ga voor All-in! De nieuwe manier van kleding bedrukken!

Kleding bedrukken zonder extra kosten? Wij gaan ALL-IN!

De beste prijs voor jouw bedrukte kleding vanaf één stuk met onze all-in prijzen. Alle kosten zijn inbegrepen! Je betaald niks meer dan de prijs die je ziet. GRATIS VERZENDING vanaf €30! 

Ga voor één vaste prijs, zonder verrassingen...

Ontdek al onze All-in deals en kies de deal die bij jou past!

Met onze All-in deals ben je zeker van de beste prijs. Geen extra kosten, opstartkosten of meer betalen als je een extra opdruk of eigen naam wilt.
In onze exclusieve All-in deals zit alles inbegrepen!

20 VERSCHILLENDE KLEUREN!
GRATIS VERZENDING 
vanaf 3 STUKS!

40 VERSCHILLENDE KLEUREN!
GRATIS VERZENDING
vanaf 2 STUKS!

60 VERSCHILLENDE KLEUREN!
GRATIS VERZENDING
vanaf 1 STUK!

60 VERSCHILLENDE KLEUREN!
GRATIS VERZENDING
vanaf 1 STUK!

Wij Helpen jou graag op weg met het bedrukken van jouw kleding!

Met Arttra-Design kies je voor kleding van hoge kwaliteit en een perfecte wasbaarheid van de opdruk. Ook na vaak dragen en wassen van de kleding blijft de opdruk soepel en mooi. Kleding bedrukken vanaf één stuk was nog nooit zo gemakkelijk. Bij ons kan je online kleding ontwerpen of snel een offerte aanvragen voor jouw textielbedrukking.

Wij bieden jou een ruime keuze aan bedrukte kleding en artikelen vanaf één stuk. Neem een kijkje tussen onze andere artikelen! Met onze bedrukte t-shirts kom je altijd mooi voor de dag, onze hoodies houden je lekker warm en met onze truien maak je jouw outfit op maat compleet. Liever geen zin om zelf aan de slag te gaan om jouw kleding te bedrukken? Geen probleem! Vraag meteen een GRATIS OFFERTE aan! Onze textiel-experts helpen jou graag verder met een vrijblijvend voorstel op maat voor jouw kleding.

Voorwaarden en kortingen All-In-Deals

Op onze All-in-Deals geniet je altijd van een extra voordelige prijs. De getoonde prijzen zijn incl. kleding, opdruk naar keuze, kleuren naar keuze en positie van jouw opdruk (voor en/of achterkant). Vanaf €30 geniet je van GRATIS VERZENDING. Afhankelijk van het gekozen aantal kun je tot 50% extra korting ontvangen. Deze kortingen zijn geldig PER ARTIKEL en worden automatisch toegepast in de winkelmand op het totaalbedrag. Aangegeven met standaard prijs en kortingsprijs. Niet in combinatie met meerdere artikelen. BV: Als je 100 t-shirts besteld heb je 50% korting op de t-shirts. Als je 50 t-shirts besteld en 50 hoodies heb je op beide artikelen 40% korting. En niet 50% (50+50=100). De opdruk die je kan kiezen is geldig in de daarvoor aangeven vlakken. De opdruk kan je in de vlakken zelf vergroten of verkleinen. Opdrukken buiten de vlakken geplaatst zal niet gedrukt worden. Kortingscodes of speciale acties en/of andere kortingen zijn NIET geldig op de All-In-Deals. Omdat hier standaard al de hoogste kortingen op berkenend worden. Enkel geldig op de aangegeven artikelen. Voor alle andere artikelen gelden losse prijzen en opdrukprijzen die van toepassing zijn. Wij zeer delicate designs en/of ontwerpen behouden wij ons het recht af te zien van de aangegeven prijzen en/of aanpassingen voor te stellen aan de klant. Wij houden ons het recht deze actie/prijzen ten alle tijden te eindigen zonder enige bekendmaking. Prijzen betaald in het verleden bieden geen prijsgaranties voor de toekomst. Bij vragen en/of opmerkingen over onze voorwaarden kan je steeds contact opnemen met onze klantendienst: info@arttra-design.be.