VEILIGHEIDSHESJES

Veiligheid met een persoonlijke touch!

Veiligheid staat boven alles! Zeker nu in deze moeilijke tijden. Maar dit wilt niet zeggen dat iedereen er saai bij moet lopen toch?

Daarom bieden wij vanaf nu ook gepersonaliseerde veiligheidshesjes met eigen opdruk. Ontwerp jouw unieke hesje met eigen tekst of logo al vanaf één stuk tegen een scherpe prijs!

Maak een keuze uit onze ontwerpen en personaliseer de kleur en opdrukkleur zoals jij het wil. Of ontwerp jouw unieke hesje met eigen opdruk. Kies een kleur, voeg een tekst of logo toe en wij bedrukken jouw veiligheidshesjes op maat.

Extra korting bij grotere afnames!

Op zoek naar bedrukte hesjes met een eigen logo? Wij bieden interessante kortingen op grotere afnames. Hieronder kan je de prijslijst vinden voor grotere afnames. Klik hieronder op de knop om een GRATIS offerte en proefdruk aan te vragen voor grotere bestellingen. Kortingen worden niet automatisch berekend in de webshop.

Grotere bestellingen worden GRATIS VERZONDEN in België en Nederland.

Ontdek onze veiligheidshesjes om te bedrukken

Deze hesjes zijn allemaal te personaliseren met eigen tekst of logo en verkrijgbaar in 13 verschillende kleuren. GRATIS VERZENDING vanaf €30 in België & Nederland.

 • Veiligheidshesje Kinderen

  12,95 Incl. BTW
  Bestellen
 • Veiligheidshesje – Afstand houden

  14,95 Incl. BTW
  Bestellen
 • Veiligheidshesje (unisex)

  14,95 Incl. BTW
  Bestellen

Op zoek naar een ander artikel?

Bij Arttra-Design bieden wij meer dan 20.000 verschillende artikelen om te bedrukken! Kan je niet direct vinden wat je zoekt? Laat het ons weten! Wij kijken graag met je mee naar een geschikt artikel op maat. Onze klantenservice staat altijd klaar om jou verder te helpen!