MEGA DEAL SHOPPERS

MEGA DEAL - SHOPPER-PAKKET

Tijdelijk tot 70% KORTING!

Vraag jouw GRATIS ontwerp aan!

Kleding bedrukken was nog nooit zo voordelig! Met onze mega deal heb je meteen jouw volledige outfit compleet! Vul onderstaand formulier volledig in, upload jouw logo en wij sturen jou een GRATIS ontwerp voor jouw bedrukte kleding!

Het ontwerp is volledig vrijblijvend. pas als je beslist te bestellen en het ontwerp goedgekeurd hebt gaan wij van start met de productie.

Wat zit er in de Mega Deal?

Kleuren shoppers:

Alle prijzen zijn incl. opdruk in full-color aan 1 zijde, incl. 21% BTW en GRATIS VERZENDING.

Vraag nu jouw GRATIS ontwerp aan!

Bedrukte boodschappentas met eigen logo

Wilt u snel een boodschappentas bedrukken? Ook dat is voor ons geen enkel probleem. Binnen enkele uren nadat we uw aanvraag hebben ontvangen, krijgt u van ons een heldere offerte per e-mail. Het is ook geen probleem om bedrukte boodschappentassen in een kleine oplages te bestellen.

Bedrukte boodschappentas als relatiegeschenk

Bedrukte boodschappentas als relatiegeschenk? Veel relatiegeschenken belanden bij uw relaties in de kast of la. Dit komt vooral omdat veel van deze geschenken niet altijd even praktisch zijn in het dagelijkse gebruik. Door een opvouwbare boodschappentas te bedrukken kunt u er bijna zeker van zijn dat uw relatie hier ook wat aan heeft. Een aantrekkelijke boodschappentas met opdruk zal uw relatie dan ook veel sneller als boodschappentas gaan gebruiken.

Snel een offerte voor boodschappentas met bedrukking

De boodschappentas met bedrukking zorgt niet alleen voor een leuke verrassing bij uw relaties maar tevens voor exposure van uw merk of logo. Op deze manier kunt u ook nog van de zakelijke voordelen van uw relatiegeschenk genieten. Wilt u ook een boodschappentas laten bedrukken? Vraag dan snel een offerte bij ons aan. Wij beloven dat u binnen enkele uren een correcte, passende en duidelijke offerte van ons heeft ontvangen per e-mail.

Tas met eigen logo bedrukken

Bedrukte tassen zijn het perfecte weggevertje. Denk aan uw collega’s, beursbezoekers of misschien wel aan relaties. Een tas met opdruk biedt namelijk de mogelijkheid om een specifieke USP te uiten in de vorm van een quote of misschien wel in de vorm van een spectaculaire afbeelding. Ook kunt u uw logo als tas met bedrukking kiezen. Doordat bijvoorbeeld uw collega’s op pad gaan met deze hippe, herbruikbare tassen, bent u zichtbaar buiten de deur. Dat komt de naamsbekendheid gegarandeerd ten goede.

VOORWAARDEN: Enkel geldig op de aangegeven artikelen en modellen. Kleuren kunnen gekozen worden. Aangegeven prijzen zijn incl. 21% BTW. Opdruk in full-color aan 1 zijde. Onze kortingen uit de webshop of winkel zijn niet geldig op de mega deals.