LASER DESIGN

Laser-Design

Metalen letters en logo's

Metalen letters en logos

Ontdek onze unieke nieuwe Laser-Designs! Ontwerp jouw persoonlijke naam uit metaal. Wij laseren jouw naam (of tekst) uit 2 mm dik metaal. Onze laser-Designs worden gestraald en afgewerkt met een gladde poedercoating in kleur. (Zwart, wit, antraciet, koperkleur of rood) Hierdoor is jouw Laser-Design geschikt voor zowel binnen als buiten! De namen kunnen gemakkelijk opgehangen worden met twee kleine spijkertjes of dubbelzijdige tape. 

Ontwerp jouw naam online

  • Laser Design Naam

    Vanaf 42,95 Incl. BTW
    Bestellen

3 verschillende formaten:

Verzendkosten per bestelling: €6,95 (In België of Nederland)

Wil je graag een ander formaat of een eigen design laten maken?
Wij helpen jouw graag verder met een offerte op maat!

Vraag gemakkelijk en snel een GRATIS offerte aan voor jouw Laser-Design Wij bekijken meteen de mogelijkheden voor jouw opdracht en sturen jou onze beste prijs door!

Ontdek de mogelijkheden van onze Laser-Designs!

Letters, teksten en logos worden door een laser uit 2mm dik metaal gesneden. Daarna stralen wij het design en voorzien wij dit van een poedercoating in kleur. Hierdoor kunnen de Laser-Designs niet alleen binnen maar ook buiten geplaatst worden en zijn deze volledig waterbestendig. Dus niet alleen om de woonkamer te decoreren maar ook om de tuin te voorzien van leuke spreuken, teksten of quotes! 

Laser designs kunnen niet met spoed of express levering besteld worden. 

KINDERKAMER

Onze metalen laserletters zijn een leuk idee om de kinderkamer te voorzien van een eigen naam tegen de muur of als naambord tegen de deur.

MURDECORATIE

Niet alleen namen, maar ook teksten, leuke spreuken en quotes kunnen met de laser uit metaal gesneden worden.

TUINDECORATIE

Omdat onze Laser designs voorzien worden van een poedercoating zijn deze ook geschikt voor in de tuin of plaatsen waar regen en wind komt.

LOGO’S EN DESIGNS

De mogelijkheden zijn eindeloos! Met onze unieke Laser Designs kunnen wij ook volledige logo’s uitsnijden uit één geheel of losse stukken.

Let op: Online bestellen is alleen bedoeld voor namen. Losse teksten en zinnen kan je best via de mail bestellen. De namen die je kunt maken moeten uit één geheel bestaan. Als je meerdere woorden hebt telt dit samen voor de aangegeven afmeting. Niet per woord.De woorden zullen afzonderlijk aan elkaar vast staan. (Zie voorbeelden hierboven) Anders kan dit niet uitgestraald worden. Als je losse cijfers besteld worden deze door een streepje aan elkaar gemaakt. Omdat dit anders niet te poederen is.  Als je maatwerk wenst raden wij aan steeds een offerte aan te vragen. Express of spoed levering is niet mogelijk voor de laser designs. Dit omdat de laser designs in de productie opgenomen worden, en hier standaard een bepaalde tijd voor nodig is om dit te kunnen snijden / coaten.