Onze gewone Mega-Deals zijn al MEGA goed, maar ben je op zoek naar een nog betere kwaliteit? Dan zijn onze Deluxe-Deals op jouw lijf geschreven! Onze Deluxe-Deals zijn dikker van stof, hebben een slim-fit (betere) pasvorm en net iets luxer afgewerkt. De truien en hoodies voelen superacht aan en zijn aan de binnenkant van fleece waardoor ze heerlijk zacht en warm aanvoelen. Kies één of meerdere Deluxe Deals, vul het formulier volledig in, upload jouw logo en wij sturen jou een GRATIS ontwerp voor jouw bedrukte kleding!

Het ontwerp is volledig vrijblijvend. pas als je beslist te bestellen en het ontwerp goedgekeurd hebt gaan wij van start met de productie.

Onze mega deals zijn super populair! Bekijk wat onze klanten al hebben laten bedrukken.

VOORWAARDEN: Enkel geldig op de aangegeven artikelen en modellen. Kleuren kunnen gekozen worden. Aangegeven prijzen zijn incl. 21% BTW. Opdruk op borst en rug in max. 2 kleuren (totaal) Extra kleuren zijn mogelijk mitst meerprijs. Modellen zijn onze basic modellen van B&C (E190-ID.202-ID.203). Vanaf 8/4 zijn de mondmaskers niet meer inbegrepen in het startpakket. Dit omdat veel klanten aangegeven hadden dit niet nodig te hebben. Opdrukken dienen op alle artikelen het zelfde te zijn. Verschillende opdrukken zijn niet mogelijk. Betalingswijze: betaling op voorhand na goedkeuring van offerte en ontwerp. Onze kortingen uit de webshop of winkel zijn niet geldig op de mega deals. Toeslag meer kleuren druk (meer dan 2) €55 incl. btw.