Wij hebben onze borduurstudio verder uitgebreid! Hierdoor kunnen wij nu nog sneller produceren en leveren!

Bedrijfskleding borduren

Bedrijfskleding zorgt voor een uniforme en professionele uitstraling van uw organisatie. Wij hebben een groot assortiment kleding voor bedrijven van alle bekende merken. Bij Arttra-Design is het mogelijk om uw bedrijfskleding te laten bedrukken en borduren met uw eigen logo, tekst of afbeelding. We staan bekend om de hoge kwaliteit van ons druk- en borduurwerk, onze scherpe prijzen en zeer snelle levering. Dringend een offerte nodig? Vraag nu jouw GRATIS offerte en ontwerp aan!

Kleding met uw logo of huisstijl zorgt voor een duidelijke herkenbaarheid van uw bedrijf en het is perfect in te zetten ter promotie van uw merk. Uw bedrijfskleding moet natuurlijk aan andere eisen voldoen dan uw vrijetijdskleding. Een goede pasvorm, een comfortabel gevoel en betrouwbare kwaliteit zijn hierbij essentieel. Wij begrijpen dit als geen ander. Veel gerenommeerde grote en kleine bedrijven, uit veel verschillende branches, bestellen daarom hun bedrijfskleding al jaren bij ons.

Uw nieuwe kleding laten bedrukken of borduren, bijvoorbeeld met uw logo of tekst, hoeft niet duur te zijn. Wij kunnen alle kleding bedrukken tegen zeer voordelige tarieven. Uw bedrijfskleding moet een professionele uitstraling hebben. U wilt natuurlijk voorkomen dat uw medewerkers – na enige tijd- met een half verwassen logo op hun kleding rondlopen bij uw klanten. Door uw bedrijfskleding bij een specialist zoals Arttra-Design te laten bedrukken of borduren kiest u dus voor kwaliteit en zekerheid.

Kies voor duurzaam & een luxe uitstraling!

TOT 15 VERSCHILLENDE KLEUREN

Borduren is de ideale techniek om kledij kwalitatief te personaliseren terwijl geborduurde kleding nét iets meer uitstraling en prestige heeft. Borduring geeft jou de zekerheid van een duurzame wasbestendige techniek.

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

Bij Arttra-Design bieden wij jou eindeloze mogelijkheden voor het borduren van jouw kleding! Petten, Caps, polo’s, t-shirts, tassen, truien, hoodies, handdoeken, jassen, bedrijfskleding, etc… 

PERFECT TOT IN DE KLEINSTE PUNTJES

Onze borduringen staan garant voor een perfect resultaat tot in de kleinste puntjes. Of je nu enkel een tekst wilt borduren of een logo borduren op jouw bedrijfskleding, wij zorgen voor een naadloze afwerking!

Petten borduren, kleding birduren, werkkleding borduren, borduren vanaf één stuk, online kleding borduren, borduren beste prijs

KLEINE EN GROTE AFNAMES

Borduren van kleding is al mogelijk vanaf 1 stuk (naam) Wil je graag een logo op kleding laten borduren, kan je bij ons terecht vanaf 5 stuks! Omdat borduren maatwerk is, is de prijs altijd op aanvraag.

Bedrijfskleding voor heren en dames

Voor zowel dames als heren heeft u een ruime keuze binnen ons assortiment. De kleding voor dames kent een andere pasvorm dan voor heren, zodat dames ook altijd comfortabel kunnen werken. In goed aansluitende kleding werken uw medewerkers namelijk effectiever.

Behalve bedrijfskleding voor dames en heren, kunt u ook veel kledij vinden die door zowel vrouwen als mannen comfortabel gedragen kan worden. Dit heet ook wel unisex kleding. Het voordeel van unisex modellen is dat u bij grote wijzigingen in personeelsverloop, de kleding makkelijker kan worden doorgegeven aan nieuwe medewerkers. Hiermee kunt u kosten besparen. Bovendien geeft het een extra uniforme uitstraling, iedereen heeft immers precies dezelfde kleding aan.

Ruime keuze aan merken en maten

Onze klanten stellen hoge eisen aan de kwaliteit van hun bedrijfskleding, werkkleding en beschermingsmiddelen. Wij hebben daarom ook alle bekende merken in ons assortiment. Denk hierbij aan merken als Clique, Havep, BYB, Tricorp, Slazenger, Gildan, Kariban, B&C en meer.

Veel van de merken die wij voeren bieden extra grote maten aan, zodat u voor ieder personeelslid goed passende kledij kunt vinden. In onze catalogus kunt u direct zien in welke maten het artikel kan worden geleverd. De maten lopen op tot 6XL.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Omdat borduren altijd maatwerk is kijken wij per opdracht, afzonderlijk naar de mogelijkheden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw geborduurde kleding? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij zorgen ervoor dat jij snel een gepaste offerte op maat ontvangt!

Wij kunnen borduren in een ruime selectie kleuren!

Wij kunnen borduren in zeer veel verschillende kleuren. Als je een logo, laat borduren maken wij een selectie in de kleuren die het dichtst bij de kleuren van jouw logo komen. Wil je zelf de kleuren kiezen? Neem een kijkje in de kleurenkaart.

Hulp nodig? Wij helpen jou graag!

Weet je niet goed waar te beginnen? Geen probleem! Vraag een GRATIS offerte aan en wij werken vrijblijvend een ontwerp en offerte voor jou uit! Stuur ons jouw logo en wij sturen jou super snel een ontwerp op maat!