Solliciteren

Solliciteren

Een leuke studentenjob in een fijne werkomgeving!

Wat zoeken wij?

Wij zijn regelmatig op zoek naar gemotiveerde studenten om ons team te versterken! Heb je affiniteit met de grafische sector en volg je bijvoorbeeld een grafische studie? Dan ben jij misschien wel wie wij zoeken! Heb je al ervaring met een (bij)baan in dezelfde sector is dit natuurlijk een pluspunt!

Wat zijn de verwachtingen?

Als student werk je bij ons bijvoorbeeld op de woensdag (middag), zaterdag of op dagen dat het jou uit komt (tijdens onze openingstijden)! Je hebt niet altijd even veel uren; naargelang de drukte spreken we de uren met je af.

Wat ga je doen? Je gaat ons helpen met het voorbereiden van de prints, pulken van de folies, klaarleggen van de bestellingen, plooien van de kleding en andere kleine taken. Daarnaast staan we altijd open voor bijvoorbeeld nieuwe ideeën in onze webshop!

 

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuke werkomgeving en afwisselende werkzaamheden. Je zult tewerkgesteld worden onder een studentencontract aan het wettelijke loon.  Bovendien ontvang je een leuke korting op al onze artikelen, geschenken en bedrukte kleding die je zelf wilt laten maken.

Is dit je eerste baantje in de sector? Wij begeleiden jou de eerste tijd volledig in jouw taken en houden toezicht dat alles duidelijk is en goed verloopt.

Interesse?

Heb je interesse om bij ons te komen werken als student? Solliciteer dan via onderstaand sollicitatieformulier