ONTWERPSERVICE

ONTWERPSERVICE

Allereerst heten wij jou welkom in onze webshop! Misschien heb je het al gezien… In onze webshop kan je jouw kleding en geschenken helemaal uniek en persoonlijk maken! Maak een keuze uit onze ontwerpen, die je helemaal naar wens kunt aanpassen. Of ontwerp jouw kleding helemaal zelf in onze online product designer. Welke optie je ook kiest, je kan jouw kleding zo persoonlijk en uniek maken als jijzelf!

Kom je er niet helemaal aan uit? Geen probleem! Wij bieden jouw verschillende tools om jou verder te helpen met jouw design! Hulp nodig met het aanpassen van jouw design? Bekijk onze handige videos met uitleg over het ontwerpen van jouw kleding. 

Liever een persoonlijk ontwerp op maat? Ook hier bieden wij een GRATIS ONTWERPSERVICE voor aan!  Laat ons weten wat je zoekt en wij sturen jou een GRATIS (digitaal) ontwerp en offerte! En natuurlijk steeds aan de beste prijs!

Waar wacht je nog op? Laat je fantasie de vrije loop en ontwerp jouw kleding op maat!

Handige videos

Product aanpassen

In deze video laten wij jou zien hoe je een ontwerp van ons kunt aanpassen. Verander de kleur van de kleding, opdruk en voeg GRATIS een eigen tekst toe!

Product zelf ontwerpen

In deze video laten wij jou zien hoe je jouw kleding helemaal zelf kunt ontwerpen. Maak een keuze uit één van onze vele artikelen om te bedrukken en ontwerp jouw unieke kleding op maat vanaf één stuk!

GRATIS ontwerpservice

Zelf t-shirts ontwerpen

Kan je niet vinden wat je zoekt? Of lukt het niet helemaal met het ontwerp? No stress! Onze designers helpen jou graag verder met een op maat gemaakt ontwerp voor jouw kleding. Laat ons weten wat je zoekt en wij sturen jou graag GRATIS en vrijblijvend een (digitaal) ontwerp en offerte. Na het ontvangen van ons ontwerp kan je deze altijd nog verder laten aanpassen. Pas als jij 100% tevreden bent met het ontwerp en de offerte kan je er voor kiezen jouw bestelling te plaatsen. Natuurlijk steeds aan de beste prijs!

Vul onderstaand formulier in of neem contact op met onze klantenservice:

Ready? Start nu met jouw ontwerp!