Wij leveren Sublimatie-transfers aan textieldrukkerijen, resellers, reclamebureaus, particulieren, etc…  Onze Subli transfers zijn super helder van kleur, scherp van kwaliteit en zijn gemakkelijk te verwerken. Ontdek onze scherpe tarieven voor resellers en bestel direct online!

Heb je een grote oplage artikelen nodig of een groter formaat dan je zelf kunt printen? Dan bieden onze sublimatie transfers uitkomst! Deze worden met de beste kwaliteit sublimatieinkt op speciaal sublimatiepapier geprint. 

Upload jouw bestanden als PDF in lettercontour formaat 100 x 100 cm. Zonder afloop of snijlijnen. Kleurstelling; CMYK
Je kan zoveel verschillende designs op één vel zetten als je wil

De temperatuur en tijd die je nodig hebt voor het drukken is altijd afhankelijk van jouw artikel. 

  • SUBLI Transfers per vel

    Vanaf 14,95 Incl. BTW
    Opties kiezen

Garantie textieltransfers. Bij het ontvangen van de transfers raden wij aan deze goed te controleren of alles in orde is. Wij kunnen geen garantie bieden op reeds bedrukte kleding of artikelen. Enkel op de ontvangen transfers zelfs. Als er iets niet goed is, vragen wij hiervan foto’s te maken en ons een mail te sturen met daarin de klachten en bijhorende foto’s binnen 4 dagen na ontvangst van de transfers.

★★★★★

Veilig, online bestellen. Eén van onze vele garanties!

Webwinkel Keurmerk

*Levertijd is afhankelijk van de gekozen verzendmethode en de actuele productietijd. Levertijd gaat in na ontvangst van de order en de betaling.