CONTACT

CONTACT

Heb je vragen over een van onze producten of hulp nodig bij jouw bestelling? Neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen jou graag verder!

Neem je contact op over een bestelling? Vermeld dan steeds jouw bestelnummer. Zonder bestelnummer kunnen wij geen informatie opvragen over jouw bestelling.

KLANTENSERVICE

(Als je vragen hebt over jouw bestelling vragen wij altijd om jouw ordernummer)

TEL: BE: +32 11 54 75 89 

E-MAIL: info@arttra-design.be

ARTTRA-STORE

Kom langs in onze winkel en ontdek de ruime keuren aan bedrukte kleding en promotietextiel! Maak op voorhand een afspraak voor een gesprek met één van onze ontwerpers of textielspecialisten voor het doornemen van jouw project.

In onze Arttra-Store ben je welkom voor het bespreken van de mogelijkheden voor jouw project, het afhalen van jouw bestelling of het passen van onze kleding. omdat wij alles op bestelling maken hebben wij geen kleding liggen die wij direct kunnen verkopen aan onze klanten. Je bent natuurlijk altijd van harte welkom om jouw bestelling te bespreken en te plaatsen in onze winkel. Je kan deze dan achteraf afhalen of laten verzenden.

Omdat wij de productie zelf uitvoeren is het aangeraden op voorhand een afspraak te maken. Dan kunnen wij op ons gemak de tijd nemen om met jouw samen jouw opdracht te bespreken.

ONDERNEMINGSNUMMER::

BE0883.923.188

Arttra-Store Pelt
Heerstraat 14 bus 1 – 3910 Neerpelt (België)

Openingstijden:

MA/ZO: GESLOTEN
WO T/M ZA: 9.00-15.00
Buiten onze openingstijden kan je een afspraak maken.

Tel: 0032 11 54 75 89
E-MAIL: info@arttra-design.be
BTW: BE0883.923.188