BORDUUR DEAL MUTSEN

BORDUUR DEAL - MUTSEN-PAKKET

Profiteer nu tijdelijk van €45 KORTING!

Mutsen borduren met logo of tekst
Snel en goedkoop vanaf 10 stuks!

Ontdek stijlvolle geborduurde mutsen met logo voor een onderscheidende uitstraling. Onze hoogwaardige mutsen bieden niet alleen warmte, maar ook merkherkenning. Personaliseer met je logo voor een unieke touch. Bestel nu en geef je team of bedrijf de professionele look die het verdient. Onze mutsen met logo zijn beschikbaar in meer dan 50 verschillende kleuren! Er is dus altijd een kleur die bij jouw team / bedrijf past! 

Vul onderstaand formulier volledig in, upload jouw logo en wij sturen jou een GRATIS ontwerp voor jouw unieke mutsen met borduring op maat!

Het ontwerp is volledig vrijblijvend. pas als je beslist te bestellen en het ontwerp goedgekeurd hebt gaan wij van start met de productie.

Wij leveren jouw geborduurde mutsen al vanaf 5 werkdagen*

Wat zit er in de Mega Deal?

NIEUW! Nu nog meer voordeel!

Vraag nu jouw GRATIS ontwerp aan!

VOORWAARDEN: Enkel geldig op de aangegeven artikelen en modellen. Kleuren kunnen gekozen worden. Aangegeven prijzen zijn incl. 21% BTW. Opdruk op borst in max. 2 kleuren (totaal) Extra kleuren zijn mogelijk mitst meerprijs. Borduring rug mogelijk mitst meerprijs. Modellen zijn onze basic modellen van B&C (E190-ID.202-ID.203) Betalingswijze: betaling op voorhand na goedkeuring van offerte en ontwerp. Onze kortingen uit de webshop of winkel zijn niet geldig op de mega deals.