Vrijgezellen tshirts

Leuke vrijgezellen t-shirts voor jullie vrijgezellenfeest!

Heb je binnenkort een vrijgezellenfeest? Dan mogen de t-shirts hier zeker niet aan ontbreken! Wij zorgen voor een leuk ontwerp dat past in het thema van jullie feest! En met keuze uit meer dan 60 verschillende kleuren hebben jullie een ruime keuze om jullie outfit te ontwerpen!

 

Hebben jullie zelf al een ontwerp of voorbeeld? Dan maken wij hier GRATIS een digitale proefdruk voor zodat jullie kunnen zien hoe alles eruit gaat zien. Nadat jullie de proefdruk ontvangen hebben kunnen jullie, indien nodig, de aanpassingen nog doorgeven.

 

Hebben jullie nog geen ontwerp? No Stress! Wij maken graag een GRATIS ontwerp dat perfect aansluit bij jullie wensen. Als het ontwerp naar wens is, kunnen wij starten met het bedrukken van jullie bestelling.

T-shirts en accessoires voor jullie vrijgezellenfeest zelf ontwerpen.

Bij Arttra-Design heb je niet alleen de keuze uit t-shirts voor jullie vrijgezellenfeest. Wij hebben ook tanktops, petten en bijhorende accessoires die wij helemaal op maat kunnen ontwerpen en bedrukken voor jullie onvergetelijk vrijgezellenfeest! En omdat wij weten dat je met een vrijgezellenfeest afhankelijk bent van een beperkt budget bieden wij extra voordelige prijzen voor vrijgezellenfeesten! Zo hebben jullie meer geld over om leuke activiteiten te doen.

T-SHIRTS

Leuke t-shirts in 60 verschillende kleuren met ronde hals of V-hals. Voor elk thema een gepaste kleur dat aansluit bij jullie ontwerp.

1 stuk vanaf € 12,50

TANKTOPS

Hippe tanktops in verschillende modellen en uitvoeringen. Keuze uit verschillende kleuren. Helemaal passend bij jullie outfit!

1 stuk vanaf € 12,50

PETTEN

Maak jullie outfit compleet met deze leuke petten. Deze petten zijn verkrijgbaar in 20 kleuren en kunnen op op maat bedrukt worden.

1 stuk vanaf € 9,50

ACCESSOIRES

Buiten onze standaard artikelen kunnen wij ook bijhorende accessoires bedrukken zoals jullie het willen vanaf 1 stuk!

Prijs op aanvraag/artikel

Klaar om jullie outfit te laten ontwerpen?

Vraag gemakkelijk en snel een GRATIS offerte aan voor jullie vrijgezellen t-shirts!

 Wij bekijken meteen de mogelijkheden voor jouw opdracht en sturen jou een leuk ontwerp en onze beste prijs door!