ECO DEAL PETTEN

ECO DEAL - PETTEN

Nu tijdelijk tot €50 KORTING!

Een super voordelig ECO-pakket!

Kleding bedrukken was nog nooit zo voordelig! Met onze eco deal heb je meteen jouw volledige outfit compleet! Bovendien kies je met onze unieke eco-deals voor duurzaam textiel met een minimale inpakt op het klimaat. Vul onderstaand formulier volledig in, upload jouw logo en wij sturen jou een GRATIS ontwerp voor jouw bedrukte kleding!

Het ontwerp is volledig vrijblijvend. pas als je beslist te bestellen en het ontwerp goedgekeurd hebt gaan wij van start met de productie.

Wat zit er in de Eco Deal?

Beschikbare kleuren petten:

Wij begrijpen dat je natuurlijk eerst graag een voorbeeld ziet van jouw kleding. Daarom bieden wij jou graag een geheel vrijblijvend en GRATIS (digitale)proefdruk aan!
Vul onderstaand formulier volledig in en wij sturen jou zo snel mogelijk een persoonlijk ontwerp door. En dit ZONDER VERPLICHTING!

Vraag jouw GRATIS ontwerp aan!

Matentabellen:

VOORWAARDEN: Enkel geldig op de aangegeven artikelen en modellen. Kleuren kunnen gekozen worden. Aangegeven prijzen zijn incl. 21% BTW. Opdruk op borst en rug in max. 2 kleuren (totaal) Extra kleuren zijn mogelijk mitst meerprijs. Modellen zijn onze eco-modellen van B&C. Betalingswijze: betaling op voorhand na goedkeuring van offerte en ontwerp. Onze kortingen uit de webshop of winkel zijn niet geldig op de mega deals.