DTF-PRO

TEXTIELTRANSFERS

Dé nieuwste technologie
op gebied van textielbedrukking!

VANAF 1 STUK – HELDERE KLEUREN – FLEXIBELE PRINT – PERFECT WASBAAR

Door onze unieke formule kunnen wij nog levendigere kleuren maken en bieden wij een betere wasbaarheid!

DTF PRO TRANSFERS beste kwaliteit scherpe prijs snelle levering vanaf één stuk

Zoek je naar hoogwaardige textieltransfers? Bij Arttra-Design bieden we de perfecte oplossing voor al je textieldrukbehoeften. Met onze geavanceerde technologie en toewijding aan kwaliteit brengen we jouw ontwerpen tot leven op kledingstukken en textielaccessoires. Ontdek waarom DTF Textieltransfers de beste keuze is voor jouw textieldrukprojecten.
  • Blanco wasvoorschriften (per 25 stuks)

    Vanaf 2,95 Incl. BTW
    Opties kiezen
  • DTF Print – 10x10cm

    Vanaf 2,50 Incl. BTW
    Opties kiezen
  • DTF Print – 15x15cm

    Vanaf 3,00 Incl. BTW
    Opties kiezen
  • DTF Print – 27x10cm

    Vanaf 4,00 Incl. BTW
    Opties kiezen
  • DTF Print – 27x20cm

    Vanaf 5,00 Incl. BTW
    Opties kiezen
  • DTF Print – 27x27cm

    Vanaf 6,00 Incl. BTW
    Opties kiezen

Voor al deze opties is een toeslag van toepassing. Zichtbaar tijdens het bestellen.
STANDAARD PRODUCTIE: 7/9 werkdagen – SPOED PRODUCTIE: 5 werkdagen – EXPRESS PRODUCTIE: 3 werkdagen* Verwachte leverdatum zichtbaar tijdens het afrekenen.

Of je nu kleding wilt bedrukken voor je sportteam, promotieartikelen voor je bedrijf nodig hebt of unieke cadeaus wilt maken, DTF Textieltransfers biedt de oplossing. Laat je creativiteit de vrije loop en maak indruk met onze hoogwaardige textieldruk.
 
Wacht niet langer, breng je ontwerpen tot leven met DTF Textieltransfers. Begin vandaag nog met je project en ontdek de eindeloze mogelijkheden die we te bieden hebben.
 
Kies voor kwaliteit, kies voor DTF Textieltransfers. Transformeer je textiel vandaag nog!

Wij leveren DTF-transfers aan textieldrukkerijen, resellers, reclamebureaus, etc…  Onze DTF transfers zijn super helder van kleur, scherp van kwaliteit en bieden een goede wasbaarheid! Ontdek onze scherpe tarieven voor resellers en bestel direct online!

Doordat wij als één van de eerste een DTF-printer ter beschikking hadden, hebben wij verschillende testen uit kunnen voeren. Verschillende films, lijmen en inkten zijn getest en hierdoor zijn wij tot een combinatie gekomen die een fantastische kwaliteit bieden! Zeer scherpe prints, heldere kleuren en een zeer goede wasbaarheid zijn het resultaat van maanden lang proberen, testen en verfijnen. Bespaar jezelf tijd en frustratie met pulken van folies en bestel jouw unieke DTF-transfers vanaf één stuk!

DTF textiel-transfers

Waarom kiezen voor DTF-PRO transfers van Arttra-Design?

1. **Felle Kleuren:** Onze DTF (Direct-to-Film) textieltransfers leveren levendige en duurzame kleuren die opvallen op elk kledingstuk.
 
2. **Maatwerk:** Van gepersonaliseerde kleding tot merchandise en bedrijfskleding, wij bieden maatwerkoplossingen die aan jouw exacte eisen voldoen.
 
3. **Snelle Turnaround:** Onze geavanceerde printtechnologie stelt ons in staat om snel te produceren zonder concessies te doen aan de kwaliteit.
 
4. **Milieuvriendelijk:** We maken gebruik van milieuvriendelijke inkten en materialen, zodat je met een gerust hart kunt bestellen.
 
5. **Betaalbaarheid:** Bij DTF Textieltransfers krijg je uitstekende kwaliteit tegen concurrerende prijzen.

kleurentransfers in hoge kwaliteit vanaf één stuk!

Zoek je naar hoogwaardige textieltransfers? Bij Arttra-Design bieden we de perfecte oplossing voor al je textieldrukbehoeften. Met onze geavanceerde technologie en toewijding aan kwaliteit brengen we jouw ontwerpen tot leven op kledingstukken en textielaccessoires. Ontdek waarom DTF Textieltransfers de beste keuze is voor jouw textieldrukprojecten.

Met onze nieuwe DTF printer (Direct to film) kunnen wij prachtige transfers printen vanaf één stuk. (A3) Onze transfers zijn beter dekkend en de kleuren zijn briljanter. Dat komt doordat de printkoppen zijn aangepast voor DTF printen. 

Bij DTF printen wij full color direct op transparante film, daarna brengen wij de lijmlaag (poeder) aan op de print en gaat deze door een droger. Als de print door de droger is geweest is deze direct klaar om te bedrukken. De print is zeer helder van kleur, gemakkelijk aan te brengen en voelt dun aan op de textiel.

Toepassing

Onze DTF transfers kunnen op verschillende soorten textiel toegepast worden (katoen, polyester en mengelingen)

Bij normaal textiel (katoen of mengelingen) adviseren wij een temperatuur van 160 graden – drukken op 15 seconden, dit kan warm of koud gepeeld worden, maar wij adviseren koud voor een maximale hechting. Daarna 5 sec napersen. Alles op op 3,5-4,1 bar. Daarna is de textiel klaar. 

Voor sublimatie gekeurd textiel: softshell, sportshirts adviseren wij een temperatuur van 120 graden op 10 seconden. 5 seconden napersen. Je hebt dde optie deze transfers te bestellen met een 10% extra witdekking voor betere dekking.

De wasnaarheid van de prints is getest op 60 graden en in de droger. na 50 keer wassen is er nog geen vervaging zichtbaar.

Wij adviseren dit op 30 graden te wassen en niet in de droger te doen voor een optimale levensduur.

Aanleveren bestanden

Onze DTF transfers worden altijd in full-dolor geprint. Dit wilt zeggen dat je zoveel kleuren kunt gebruiken als je wilt ZONDER MEERPRIJS! Ook maken wij gebruik van WITTE INKT. Hierdoor kunnen wij ook design/bestanden in het wit printen. Lever jouw bestanden aan volgens de gekozen optie (A3= 27,7x42cm – VEL KLEIN= 27,7x90cm –  VEL GROOT= 57x90cm ) Als PNG met een TRANSPARANTE ACHTERGROND. Alles wat te zien is in het bestand zal ook geprint worden. Snijtekens en snijlijnen zijn dan ook niet nodig. Bestanden opmaken in RGB en NIET SPIEGELEN!  hulp nodig met de opmaak van jouw bestanden? info@arttra-design.be

Als er meerdere losse transfers of A3 vellen besteld worden deze op rol geprint en per vellen van (ongeveer) 1 meter verstuurd. Je kan jouw transfers gemakkelijk uitknippen. Je kan er ook voor kiezen de transfers geknipt te laten leveren. Zorg er dan wel voor dat jouw bestanden zo zijn opgemaakt dat het duidelijk is hoe deze genipt moeten worden.

Als je een vellen besteld dien je de bestanden zelf in te delen in een ontwerpprogramma op het formaat VEL KLEIN= 27,7x90cm OF VEL GROOT= 57x90cm. Je kan GEEN LOSSE BESTANDEN uploaden als je een vel besteld. Doe je dit wel, dan zal de software enkel het eerste bestand inlezen en printen op het formaat van het gekozen vel. Dit is op verantwoordelijkheid van de klant.

De transfers worden geleverd met een “color-bar” aan de zijkant van het vel. Dit dient om ervoor te zorgen dat de kleuren altijd open blijven voor een mooi resultaat. Je hoeft hier GEEN rekening mee te houden met het opmaken van de bestanden, en kunt deze bij het knippen van de vellen gewoon afknippen en verwijderen.

Wit-dekking minimaal 3pt dik

BELANGRIJK!! Zorg ervoor dat de kleinste teksten/tekens MINIMAAL 3 PT dik zijn. Als je deze dunner maakt kan het zijn dat deze wegvallen. Om een DTF print te laten hechten moet er een witte laag achter elke print geplaatst worden. Witte inkt is net iets dikker dan gekleurde inkt en heeft dus minimaal een dite van 3pt nodig. Het kan zijn als je deze te dun maakt dat witte tekst weg gaat vallen en ook de gekleurde designs van de zelfde grootte GEEN WIT dekking hebben. hierdoor lijken deze misschien wel goed geprint, maar zullen deze niet goed blijven tijdens het wassen omdat hier onvoldoende witte inkt achter zit.

Bestellen via mail / Opmaak door ons

DTF-transfers zijn via onze webshop enkel te bestellen als je de opmaak juist doet en precies zoals wij dit aangeven op de site. Als je losse bestanden hebt en deze zelf niet kunt opmaken zoals aangegeven, kan je ons hiervoor een mail sturen met daarin de nodige gegevens. Wij zullen jou dan een offerte en voorbeeld van indeling sturen. Tarief opmaak DTF-bestanden: €25/ halfuur voor alle bestellingen die niet druk-klaar aangeleverd worden.

Heb je jouw bestanden druk-klaar dan kan je dit best direct via de webshop bestellen. Hier kan je direct de juiste opties kiezen en afrekenen. Hierdoor komt jouw bestelling het snelste in de productie. Voor ALLE bestellingen die PER MAIL GEPLAATST WORDEN rekenen wij een administratieve kost van €25 incl. BTW. 

LET OP: Geplaatste bestellingen kunnen niet geannuleerd worden. Als je jouw bestanden niet aanlevert in de aangegeven specificaties kan het zijn dat deze fout gedrukt worden of zelfs onbruikbaar zijn. Het is daarom van groot belang dat je deze volgens de juiste specificaties opmaakt zoals aangegeven op deze pagina. Als je de bestanden opmaakt zoals aangegeven kunnen er geen fouten ontstaan. Of je een grote of kleine bestelling plaatst, wij controleren GEEN ENKELE bestanden. Deze worden gedrukt zoals de klant ze aangeleverd heeft. Het is daarom belangrijk dat je weet hoe je de opmaak miet doet vooraleer je een bestelling plaatst.

Als je kies voor bestandcontrole en je jouw bestanden niet juist aangeleverd hebt ontvang je van ons een mail. Indien je de bestanden niet juist kunt aanleveren en de bestelling annuleert zullen wij de kosten voor de bestandscontrole + een administratiekost van €5,00 inhouden. De rest zal terug betaald worden.

Realisaties van andere klanten

Deze klanten gingen jou al voor en bestelde textiel met dtf-transfers of transfers voor eigen gebruik.

Aplicatie & wasinstructies

Om ervoor te zorgen dat de transfers goed blijven zitten en lang mee gaan raden wij de volgende instructies aan. Deze zullen ook als flyer meegeleverd worden bij de bestelling.

Garantie textieltransfers. Bij het ontvangen van de transfers raden wij aan deze goed te controleren of alles in orde is. Wij kunnen geen garantie bieden op reeds bedrukte kleding of artikelen. Enkel op de ontvangen transfers zelfs. Als er iets niet goed is, vragen wij hiervan foto’s te maken en ons een mail te sturen met daarin de klachten en bijhorende foto’s binnen 4 dagen na ontvangst van de transfers.

★★★★★

Veilig, online bestellen. Eén van onze vele garanties!

Webwinkel Keurmerk

*Levertijd is afhankelijk van de gekozen verzendmethode en de actuele productietijd. Levertijd gaat in na ontvangst van de order en de betaling.