Sublimatie t-shirts

Unieke t-shirts met all-over full-color print

Wat is Sublimatie?

Sublimatie is een speciale techniek waarbij wij het ontwerp met speciale sublimatie-inkt op sublimatie-papier printen. Daarna plaatsen wij de print bovenop het t-shirt en drukken wij dit samen op een hoge temperatuur. hierbij vormt de inkt om in gas en trekt dit in de stof. Het resultaat: Een volledig all-over bedrukt t-shirt met superfelle kleuren! Deze techniek kan enkel bij Poly-Coton t-shirts. Dit zijn. T-shirts die minimaal 60% polyester bevatten maar voelen als superzacht katoen. Door deze samenstelling te gebruiken kunnen wij heldere kleuren garanderen.

Sublimatie t-shirts bedrukken met eigen ontwerp!

Ontwerp jouw unieke t-shirt in onze webshop of vraag een GRATIS ontwerp aan door onze designers.

Wij printen jouw ontwerp met speciale sublimatie-inkt op sublimatie papier en laten dit even drogen.

Als de print droog is, plaatsen wij de print op het blanco t-shirt en persen wij dit samen op hoge temperatuur.

Als het shirt klaar is laten wij dit nog even afkoelen en tataaa.. Jouw unieke t-shirt is klaar!

T-shirt bedrukken zonder grenzen

Vanaf 10 stuks

Verleg de grenzen van textielbedrukking… Bij sublimatieprints gaat er een nieuwe wereld open! Deze techniek is niet te vergelijken met andere technieken en heeft tal van voordelen:

Omdat deze techniek 100% op maat gemaakt is duurt de productie hiervan langer dan onze gewone artikelen: Ongeveer 6 weken

Bekijk onze realisaties!

Deze klanten bestelde hun full-color t-shirts al!

Waar moet je op letten bij het ontwerp?

Hoewel sublimatieprint tal val mogelijkheden heeft zijn er ook hier, zoals bij alle andere technieken een paar punten waar je op moet letten. Als je hier op let bij het ontwerpen van jouw sublimatie t-shirt komt het helemaal goed!

Kom je er niet uit? Geen probleem! Wij helpen jouw graag verder.

Bij het ‘all-over’ sublimeren van een t-shirt, wordt het T-shirt plat op een plateau gelegd. De ‘sublimatietransfer’ wordt daar bovenop gelegd en bedekt het hele shirt (of het gewenste deel daarvan). Vervolgens wordt de bedrukking geperst op het textiel. Het effect daarvan is dat rond de kraag van de hals, de boorden van de mouwen en aan de onderkant van het shirt oneffenheden kunnen ontstaan (omdat deze niet zo plat zijn als de rest van het shirt). En ook bij de aanzet van de mouwen zullen plooien ontstaan, die onbedrukt blijven.

Liever een ander artikel bedrukken?

Bij Arttra-Design bieden wij jouw een ruime keuze aan leuke kleding en artikelen om te bedrukken vanaf één stuk. Neem een kijkje on onze collectie of vraag hier GRATIS offerte en proefdruk aan.

★★★★★

Veilig, online bestellen. Eén van onze vele garanties!

Webwinkel Keurmerk

*Levertijd is afhankelijk van de gekozen verzendmethode en de actuele productietijd. Levertijd gaat in na ontvangst van de order en de betaling.