Deurmatten bedrukken

Unieke deurmatten volledig in kleur bedrukt met eigen ontwerp!

Al onze bedrukte deurmatten worden GRATIS verzonden!

Deurmatten bedrukken met eigen opdruk vanaf één stuk!

Thuiskomen in stijl met onze unieke deurmatten met eigen opdruk! Geef vrienden en familie een warm welkom met een gepersonaliseerde deurmat. Dit unieke voorwerp zal je gasten doen glimlachen als ze jouw huis binnenkomen. Ontwerp jouw deurmat met eigen foto en tekst. Wij bedrukken de deurmatten volledig in kleur met jouw ontwerp. Maak een grappige of leuke deurmat in onze webshop en wij bedrukken jouw mat met een slijtvaste opdruk in de textiel.

De basis en zijkanten zijn gemaakt van anti-slip rubber, zodat het een betere grip heeft op de vloer en voorkomt dat deze weg glijdt. Met de rechthoekige hoeken en de afbeelding of het ontwerp dat u besluit erop te zetten, bedekt bijna de gehele mat, waardoor er een zwarte sierrandje overblijft.

Wij bedrukken deze deurmatten met een hoogwaardige full-color print. Deze print is 100% slijtvast en zal IN de stof gedrukt worden waardoor deze er niet meer kan uitwassen. 

⏰ Wij bedrukken en versturen jouw deurmat al binnen 3/7 werkdagen!* – GRATIS VERZENDING!

Liever een ander artikel bedrukken?

Bij Arttra-Design bieden wij jouw een ruime keuze aan leuke kleding en artikelen om te bedrukken vanaf één stuk. Neem een kijkje on onze collectie of vraag hier GRATIS offerte en proefdruk aan.

★★★★★

Veilig, online bestellen. Eén van onze vele garanties!

Webwinkel Keurmerk

*Levertijd is afhankelijk van de gekozen verzendmethode en de actuele productietijd. Levertijd gaat in na ontvangst van de order en de betaling.