Hoe kan ik bestellen

Hoe kan ik bestellen?

Je kan bij ons op 3 manieren bestellen. De gemakkelijkste en snelste manier is om gewoon te bestellen via onze webshop. Hierdoor ontvangen wij jouw bestelling en de nodige gegevens direct, en jij ontvangt een overzicht van jouw bestelling per mail. Zodra je jouw account hebt aangemaakt kan  jouw orderstatus en verzendstatus steeds raadplegen.

Je kan ook bestellen via e-mail. Dit raden wij enkel aan indien je op zoek bent naar iets wat niet in onze webshop staat of als je zelf een voorbeeld hebt van iets dat je graag zou willen laten maken. Wij zullen jou dan een ontwerpje en bijhorende offerte bezorgen voor jouw bestelling.

Natuurlijk ben je ook vanharte welkom in onze winkel. We adviseren jouw graag over de mogelijkheden en het vinden van de juiste maat. In onze winkel hebben wij verschillende pasmaten voor onze meestverkochte modellen.

LET OP: Omdat wij alles op bestelling van de klant maken hebben wij geen voorraad liggen die wij standaard verkopen. Ook in de winkel is alles enkel op bestelling verkrijgbaar.