Hoodies

Hoodies bedrukken

Snel en goedkoop hoodies bedrukken vanaf één stuk!

Hoodies bedrukken met jouw ontwerp.

Wil je hoodies laten maken met jouw ontwerp? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden jouw verschillende modellen om helemaal op maat te laten bedrukken vanaf één stuk! Snel en goedkoop online hoodies bedrukken met een eigen ontwerp! Kies een model uit onze collectie en start direct met jouw ontwerp. Wil je liever een ontwerp door ons laten maken voor jouw bedrukte hoodies? Geen probleem! Wij biden jouw graag een GRATIS en vrijblijvend voorstel aan dat het best bij jou past. 

Hoodies bedrukken vanaf één stuk.

Kies uit onze modellen de hoodie die het best aansluit bij jouw wensen. Wij bieden een keuze uit basic hoodies en premium hoodies om te laten bedrukken. Onze hoodies en textielbedrukking staan garant voor een perfect resultaat en ideale wasbaarheid. 

Budget hoodie
Fruit of the loom F430

1 st. vanaf €19,50

Budget hoodie
B&C ID.203

1 st. vanaf €22,00

Stedman Hooded Sweatshirt S4200

1 st. vanaf €23,80

Basic hoodie
Just Hoods JH001

1 st. vanaf €29,00

Just Hoods Sports Polyester Hoodie JH006

1 st. vanaf €25,50

Just Hoods Surf Hoodie
JH017

1 st. vanaf €23,00

Luxe Heavy Hoodie
BYB BY011

1 st. vanaf €31,50

Luxe hoodie kraag-kap
Just Hoods JH021

1 st. vanaf €38,00

Getoonde prijzen geldig bij afname vanaf één stuk, incl. BTW, excl. druk en verzending.

Laat jouw hoodies door ons ontwerpen!

Heb je geen zin om zelf aan de slag te gaan met een ontwerp? Heb je geen tijd om eraan te beginnen? Of Ben je er nog niet helemaal over uit wat je precies wilt? Geen probleem! Onze designers staan klaar om jou verder te helpen met een persoonlijk ontwerp op maat! Laat ons weten wat jij precies zoekt en wij sturen jou graag een persoonlijk ontwerp en aangepaste offerte voor jouw bestelling.

 

Deze service is geheel GRATIS en vrijblijvend. Ben je toch niet helemaal tevreden met het ontwerp? Laat het ons weten en wij passen dit graag voor je aan tot je helemaal tevreden bent met jouw t-shirts. 

Wij regelen alles voor jou! Van ontwerp tot eindproduct.

Maak jouw eigen ontwerp en laat ons het drukken regelen.