Leveringen

Corona update

Leveringen in uitdagende tijden

Momenteel zijn het uitdagende tijden voor iedereen. hoewel het er gelukkig op lijkt dat het einde in zicht is, is dit logistiek nog niet het geval. Doordat verschillende grote bedrijven maanden lang maar op 1/2 van hun capaciteit hebben kunnen draaien zijn er hier en daar stock problemen. Ook de bezorgdiensten komen om in het werk en kunnen amper volgen. Dit is niet alleen bij ons, maar bij verschillende bedrijven / webshops een probleem aan het worden.

Wij bieden een zeer ruim assortiment van verschillende leveranciers. Wij bestellen direct vanuit hun stock. Maar zijn hiervoor afhankelijk van wisselende voorraden, en de levering vanuit de leverancier naar ons. Bedrukken doen wij in eigen atelier maar dan moeten wij dit weer versturen met de bezorgdiensten. Omdat hier dus 2 keer een bezorgmoment in zit kan er 2 keer een vertraging komen in de bestelling.  Hierdoor geven wij ook een “verwachte” levering “vanaf” datum door bij jouw bestelling. Dit is niet de datum van levering, maar de datum vanaf wanneer jij jouw bestelling kan verwachten. 

Je krijgt van ons automatisch een email met track & trace van jouw bestelling zodra deze is afgehaald bij ons. Zo kan jij jouw bestelling volgen. tot die tijd is jouw bestelling in productie. Dit wil zeggen dat wij bezig zijn met jouw bestelling.

Wij doen ons uiterste best, ondanks de stock tekorten en de langere bezorgtijden, toch zo snel mogelijk de bestellingen te leveren naar onze klanten toe. Maar wij zijn hiervoor afhankelijk van verschillende factoren die wij zelf niet in de hand hebben. Hierdoor kan het zijn dat bestellingen momenteel langer onderweg zijn. Wij begrijpen heel goed dat dit vervelend is, maar hopen toch op jouw begrip voor de moeilijke situatie. 

Wij danken al onze klanten voor hun begrip en geduld in de gevallen waar het iets langer geduurd heeft. Jullie zijn toppers!

 

Heb je vragen over een bestelling of de levertijd? Neem dan contact met ons op. Wij helpen jou graag verder!

★★★★★

Veilig, online bestellen. Eén van onze vele garanties!

Webwinkel Keurmerk