Mondmaskers bedrukken vanaf 1 stuk

Ontwerp jouw unieke mondmasker met eigen opdruk!

VANAF € 4,98 per stuk!

Bij afname vanaf 200 stuks. (incl. btw) - GRATIS VERZENDING

De leukste ontwerpen van dit moment

Sinds 23 juli is de mondmaskerplicht uitgebreid in België. We kunnen er niet omheen dat mondmaskers steeds vaker gaan voorkomen in het straatbeeld en in onze samenleving. Maar dat wilt niet zeggen dat ze er niet leuk uit mogen zien… Daarom hebben wij een unieke collectie mondmaskers ontworpen!

Ontwerp jouw mondmasker met eigen opdruk

Heb je zelf een leuk idee? Ontwerp dan jouw mondmasker met eigen opdruk! Helemaal uniek en op maat van jouw wens. Je kan een tekst, logo of afbeelding toevoegen en kiezen uit 30 verschillende kleuren voor de opdruk. Geniet nu van 10% EXTRA KORTING vanaf 2 stuks! En GRATIS verzending vanaf €30!

Mondmaskers bedrukken met eigen logo

Ook voor bedrijven bieden wij bedrukte mondmaskers met eigen logo. Wij kunnen het logo aan de zijkant of in het midden plaatsen. Bovendien hebben wij hier speciale kortingsprijzen voor. Geen zin om zelf aan de slag te gaan? Geen probleem! Vraag een GRATIS offerte en ontwerp aan voor jouw bedrukte mondmaskers op maat.

EXTRA KORTING op mondmaskers!

Heb je meer mondmaskers nodig? Bij ons geniet je van een extra korting vanaf 5 stuks!

Vanaf 5 stuks: 5% KORTING! € 9,45/st

Vanaf 20 stuks 10% KORTING! € 8,95/st

Vanaf 50 stuks 20% KORTING! € 7,96/st

Vanaf 100 stuks 40% KORTING! € 5,97/st

VANAF 200 stuks 50% KORTING! € 4,98/st

Mondmaskers zelf ontwerpen

Ontwerp jouw unieke mondmaskers met eigen opdruk. Kies uit een van onze modellen: Standaard mondmasker, full-color mondmasker of mondmaskers in verschillende kleuren. Bedruk jouw mondmasker met een GRATIS eigen tekst of logo.

Ontdek onze unieke collectie mondmaskers!

Ontdek de leukste mondmaskers van dit moment! Maak een keuze uit onze designs en pas de opdruk-kleuren aan naar jouw wens. Je hebt keuze uit 30 verschillende opdruk-kleuren om jouw mondmaskers te ontwerpen.

Ontdek ook onze exclusieve collectie MondGrapjes!

Bescherm jezelf en anderen met onze exclusieve MondGrapjes! Per verkocht MondGrapje gaat er €5 naar een goed doel! Welk goed doel? Daar kan je zelf op stemmen!

Informatie en hulp

Hoe leuk onze mondmaskers ook zijn… Het is belangrijk dat je ze juist gebruikt! Daarom geven wij jou graag enkele tips en informatie over het juiste gebruik van de mondmaskers. Heb je vragen over Corona of heb je behoefte aan meer informatie over Covid-19? Dan verwijzen wij jou graag naar de Corona-hulplijn. Samen tegen Corona!

Ontdek onze bestsellers!