Retour zendingen

Retourzendingen

Wat zijn de mogelijkheden voor retourzendingen?

STAP 1: Melding van retour

Gebruik onderstaand formulier. Gelieve het formulier VOLLEDIG in te vullen. En zeker jouw ordernummer te vermelden!

Vooraleer je een bestelling retour kunt sturen dien je eerst jouw klacht in te dienen bij ons. Dit kan het best via mail. Let op: Gelieve ALTIJD jouw bestelnummer bij de hand te houden. Zonder bestelnummer kunnen wij jouw retourzending niet verwerken. 

Nadat wij jouw aanvraag ontvangen hebben zullen wij kijken of jouw bestelling in aanmerking komt voor ons retourbeleid. Omdat wij de meeste bestellingen op maat van de klant maken kan het zijn dat je jouw bestelling niet retour kunt sturen omdat deze volgens jouw specificaties gemaakt is. Indien dit het geval is zal je van ons hierover een duidelijk bericht ontvangen. 

Indien jouw zending in aanmerking komt voor retour krijg je van ons een link die jou op deze pagina zal brengen om de volgende stappen te ondernemen. 

Retourformulier:

[contact-form-7 id="54556" title="Retourformulier"]

STAP 2: Jouw bestelling retour sturen

Enkel na bevestiging per mail van ons.

Om een bestelling retour te sturen dien je, als klant, de kledingstukken onbeschadigd, met alle toebehoren en de bevestigingsmail (ontvangen na jouw bestelling) in de doos AANGETEKEND ALS PAKKET terug te sturen. In de doos mag je een blad doen met de nieuwe gewenste maten of het bericht dat je jouw bestelling terug betaald wilt hebben. In het laatste geval zou je ook jouw volledige naam en rekeningnummer moeten vermelden.

Wij aanvaarden enkel aangetekende zendingen gericht aan onderstaand adres. Indien je jouw pakket niet aangetekend verzend kan het gebeurden dat deze niet juist terecht komt en kunnen wij hier helaas geen retour voor bieden. Het terugzenden van het pakket is op kosten van de klant. Dit bedrag zal ook niet vergoed worden bij terugbetaling.

 

Retouradres: Arttra-Design, Dienst retour. Heerstraat 14 bus 1, 3910 Neerpelt (België)

STAP 3: retourproces

Zodra wij jouw bestelling, compleet en onbeschadigd, retour hebben ontvangen zullen wij hier binnen 14 dagen nieuwe maten voor terug zenden, of, indien gekozen, het bedrag terugstorten op jouw rekening.