SAMEN STERK

Onze maatregelen

Om jou als klant in deze tijden toch zo goed mogelijk te kunnen helpen hebben wij de nodige aanpassingen gedaan in onze winkel. Zo hebben wij preventie-schermen voorzien aan de balie, handgel en doekjes. En laten wij Max. 2 klanten tegelijkertijd in de winkel binnen. Het is misschien even wennen en aanpassen, maar zo zijn wij zeker dat wij onze klanten en onszelf zo goed mogelijk kunnen beschermen.

Bestellingen geplaatst via de webshop of per mail worden in productie genomen volgens de gewone voorwaarden. Het kan wel voorkomen dat sommige pakketten die verzonden moeten worden enige vertraging oplopen bij de bezorgdiensten. Mocht je dingend iets nodig hebben kan je jouw bestelling best via e-mail doorgeven zodat wij kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

VANAF 12 MEI ZIJN WIJ TERUG GEOPEND!

OPENINGSTIJDEN

Omdat wij onze productie zo hoog mogelijk willen houden in deze tijden, hebben wij onze openingstijden een beetje aangepast. Wij zijn DI T/M ZA geopend van 9.00 tot 15.00. Wil je graag langskomen in onze winkel? Dan adviseren wij op voorhand even te bellen om een afspraak vast te leggen.

AFSPRAKEN

Om zoveel mogelijk klanten toch zo goed mogelijk te kunnen adviseren in onze winkel raden wij aan een afspraak vast te leggen vooraleer je langs komt. Zo kunnen wij de nodige informatie, kleding en prijzen klaarleggen om jouw bezoek in de winkel zo kort mogelijk te houden.

KLEDING PASSEN

Er is veel onduidelijkheid over waar het COVID-19 virus zich op kan verspreiden. Daarom hebben wij ervoor gekozen momenteel GEEN pasmaten aan te bieden in onze winkel. Wel kunnen wij de nodige matentabellen voorzien in de winkel of zelfs doorsturen per e-mail. Zodat je toch de juiste maat kunt bepalen.

BESTELLEN

Bestellen kan in de winkel (liefst op afspraak), per e-mail, telefonisch of natuurlijk via onze webshop. Alle bestellingen worden zo spoedig mogelijk beantwoord. Wij bieden jou graag een GRATIS offerte en ontwerp aan! 

Contact opnemen

Heb je vragen over jouw bestelling? Wil je graag een offerte ontvangen of meer informatie over de maten van onze kleding? Neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen jou graag verder!

TELEFONISCH

E-MAIL

WHATSAPP-CHAT