Textiel

bedrukte kleding

Textielbedrukking

Het grootste aanbod, de beste prijs… Vanaf 1 stuk!

Wat kunnen wij u bieden? Alles!

Doorheen de jaren is textielbedrukking één van onze specialisaties geworden. Wij bieden alles op gebied van textielbedrukking voor bedrijven en particulieren. Doordat wij telkens weer investeren in de nieuwste technieken kunnen wij u een scherpe prijs bieden voor al uw bedrukte kleding op maat! En dit al vanaf 1 stuk!

Waarom wij de beste partner zijn voor textielbedrukking.

Bij ons staat de klant steeds op de eerste plaats! Wij weten dat kwaliteit en prijs een perfecte balans moeten vormen en dat iedereen een budget heef. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in grotere oplages, maar bieden wij ook onklopbare prijzen voor kleinere bestellingen. Hierdoor kunnen wij al onze klanten een passende offerte op maat bieden zonder te moeten besparen op kwaliteit. 

Hoe werken wij?

Bent u op zoek naar bedrukte kleding op maat van uw wensen, waar u gegarandeerd lang plezier van gaat hebben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Laat ons weten wat u precies zoekt en wij regelen de rest! T-shirts, polo’s, truien, petten, broeken, jassen, vesten,…wij hebben het allemaal! Nadat wij uw gegevens ontvangen hebben gaan wij aan de slag met het ontwerp en de digitale proefdruk. U wilt natuurlijk graag weten hoe uw kleding eruit zal zien. U ontvangt van ons steeds een GRATIS ontwerp en offerte, op maat van uw specificaties. Dit ontwerp kan, indien gewenst, nog aangepast of verder uitgewerkt worden. Nadat wij uw akkoord ontvangen hebben gaan wij van start met het drukproces. Wij bieden snelle levertijden voor al uw bedrukte kleding en accessoires.

Voor bedrijven

Ga voor een professionele uitstraling voor uw bedrijf en werknemers. Wij ontwerpen en bedrukken uw bedrijfskleding helemaal op maat vanaf 1 stuk. Bovendien geniet u bij ons steeds van een scherpe prijs voor uw textielbedrukking.

Voordelen:

Voor Particulieren

Wij hebben een uitgebreid assortiment bedrukte kleding voor particulieren. Denk hierbij aan: Vrijgezellenshirts, festivals, fuiven, verjaardagen, evenementen, etc…Ook voor particulieren bieden wij schepre prijzen voor kleinere afnames! 

Voordelen:

Vraag vandaag nog een gratis offerte aan!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrukte kleding? Vraag vrijblijvend een GRATIS offerte en ontwerp aan. Wij kijken graag naar de mogelijkheden voor jouw bedrukte kleding op maat!

Zelf online ontwerpen!

In onze nieuwe webshop is het mogelijk om jouw kleding, online, zelf te ontwerpen. Maak een keuze uit onze bedrukbare artikelen en pas de kleur naar wens aan. Je kan een eigen tekst, logo of afbeelding toevoegen en jouw ontwerp in realtime aanpassen. Ontvang tot 40% KORTING bij grotere afnames! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje in onze nieuwe webshop!

Wat wil je bedrukken?

Recente projecten