Sleutelhangers bedrukken

Met eigen ontwerp vanaf 1 stuk!

Ontwerp jouw sleutelhanger met foto, logo of tekst!

Op zoek naar een origineel geschenk voor jouw geliefde? Cadeau voor iemand speciaal? Verjaardag?… Of gewoon voor de grap… Onze bedrukte sleutelhangers zijn altijd een leuk idee! 

De sleutelhanger is zowel praktisch als leuk! Want je kunt het volledig en in kleur personaliseren. Zet een persoonlijke boodschap of foto erop en stop het in de meegeleverde zwarte geschenkverpakking. Dit is het perfecte persoonlijke cadeautje!  Doordat het gemaakt is van aluminium en de bedruktechniek sublimatie is ben je verzekerd van een duurzaam product.

Ontwerp jouw sleutelhanger helemaal op maat in onze webshop. Voeg een eigen tekst toe, afbeelding of logo en maak jouw sleutelhanger helemaal persoonlijk en uniek!

⏰ Wij bedrukken en versturen jouw sleutelhangers binnen 3/7 werkdagen!*

 • Sleutelhanger Rond

  14,95 Incl. BTW
  Bestellen
 • Sleutelhanger T-shirt

  14,95 Incl. BTW
  Bestellen
 • Sleutelhanger hartje

  14,95 Incl. BTW
  Bestellen
 • Sleutelhanger

  14,95 Incl. BTW
  Bestellen

Sleutelhanger met pootafdruk

Een leuk idee om jouw trouwe viervoeter altijd bij te hebben, of als herinnering aan een overleden huisdier, is een sleutelhanger met een pootafdruk. Je kan dit gemakkelijk doen door een stempelkussen te halen, de poot hierop te duwen en daarna op een papier af te drukken. Je kan hiervan een foto maken en dit via onze webshop uploaden. Wij zullen hier dan een mooi ontwerp voor maken en dit bedrukken op jouw unieke sleutelhanger. 

Wil je graag een persoonlijk ontwerp door ons laten maken? Vraag hier een gratis ontwerp en offerte aan.

Sleutelhangers met licht

Een groter aantal nodig of op zoek naar een ander model?

De modellen die je hier kunt bestellen zijn artikelen die gemaakt kunnen worden vanaf één stuk. Wil je graag een groter aantal bestellen of ben je op zoek naar een ander model? Laat het ons weten! Wij hebben keuze uit verschillende sleutelhangers die bedrukt kunnen worden vanaf 50 stuks tegen een super scherpe prijs! 

Vraag hier GRATIS offerte en proefdruk aan.

Liever een ander artikel bedrukken?

Bij Arttra-Design bieden wij jouw een ruime keuze aan leuke kleding en artikelen om te bedrukken vanaf één stuk. Neem een kijkje on onze collectie of vraag hier GRATIS offerte en proefdruk aan.

★★★★★

Veilig, online bestellen. Eén van onze vele garanties!

Webwinkel Keurmerk

*Levertijd is afhankelijk van de gekozen verzendmethode en de actuele productietijd. Levertijd gaat in na ontvangst van de order en de betaling.