verduurzamen

NIEUWE LOCATIE... NIEUWE MOGELIJKHEDEN...

Sinds kort zijn wij verhuisd naar een nieuwe locatie. Deze nieuwe vestiging is ruim 5 keer zo groot als onze vorige locatie. Hierdoor kunnen wij verder groeien en uitbreiden met onze producten, diensten en voorraad. 

Maar dit heeft ons ook de mogelijkheid gegeven om te investeren in nieuwe zonnepanelen die genoeg opbrengst opleveren om zoveel mogelijk van onze productie op groene energie te draaien.

Vanaf 2024 zullen wij dan ook nog meer op volledig groene energie kunnen produceren!

WAT DOEN WIJ NOG MEER VOOR EEN BETERE TOEKOMST?

Zoveel mogelijk herbruiken van verpakkingsmateriaal

Er komen bij ons dagelijks behoorlijk wat leveringen binnen. Allemaal verpakt in dozen, gevuld met verpakkingsmateriaal. Door deze dozen en opvulling zoveel mogelijk te hergebruiken hebben wij ons verbruik van nieuwe dozen met 50% afgenomen. 

Als wij dan toch hier en daar nieuw verpakkingsmateriaal nodig hebben, gebruiken wij hiervoor zoveel mogelijk gerecycled materiaal. Dit is beter voor het milieu en ziet er net zo netjes uit.

 

Eco-vriendelijke inkten die niet schadelijk zijn voor mens of dier

Wij zijn constant op zoek naar nieuwe technieken en manier om kleding te personaliseren. Omdat wij samen werken met de meest toonaangevende leveranciers in Europa kunnen wij steeds de nieuwste technieken opvolgen. hierbij kijken wij altijd naar de impact op het milieu. Door met eco-vriendelijke inkten en folie’s te werken zijn wij er zeker van dat onze gepersonaliseerde artikelen niet schadelijk zijn voor mens en dier. En hierdoor niet schadelijk zijn voor het milieu.

 

Gebruik van vegan printfolie’s en biokatoen

De flex en flokfolie’s die wij gebruiken voor het personaliseren van onze kleding en gechenken zijn bovendien 100% VEGAN.

VEGANOK is de eerste en enige standaard voor ethische veganistische producten gemaakt in Italië, met meer dan 1000 bedrijven, diensten en tienduizenden producten die over de hele wereld zijn gecertificeerd.

VEGANOK is een label dat veganistische producten definieert, d.w.z. producten waarvoor geen dierlijke materialen nodig zijn.

Elektrische wagens

Omdat wij regelmatig naar klanten moeten en bestellingen moeten leveren bij pakketpunten hebben wij ervoor gekozen omhier voor 100% ELEKTRISCH te gaan. En deze wagen op te laden met 100% groene energie.

EN WAT NOG MEER?

Technologie staat niet stil… En wij ook niet! WIj zijn steeds op zoek naar nieuwe manieren om te verduurzamen en te vergroenen. Door te investeren in groene energie maar ook door de kleine dingen aan te passen waar wij dit kunnen. Want een betere wereld begint bij jezel…

Heb jij ideeën hoe wij sommige zaken beter/groener zouden kunnen aanpakken? Laat het ons zeker weten!